Klacht: T-shirt kapot na 6 uur

op 16 december 2017 over Philipp Plein in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik mijn philip plein shirt had ontvangen. Heb ik het shirt de volgende dag ongeveer 6 uur aangehad, maar zijn de letters op het shirt kapot gegaan. Ik heb nu al 3 e-mails gestuurd naar philip plein, maar hier word niet op gereageerd. Ik heb veel geld voor mijn shirtje betaald en dan horen de witte letters niet na ongeveer 6 uurtjes al kapot te gaan. Ik wil graag eem oplossing en een reactie van philip plein.

Gewenste Oplossing:

Ik ben te vreden als ik of een deel van het geld/ al het geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Philipp Plein over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Sam28112000