Klacht: T-mobile Surprise is één grote Farce!

op 09 juli 2012 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jullie kennen het vast wel, dat T-mobile spelletje op de website, waarbij T-monile gebruikers kunnen winnen door een olifant van een springplank af te laten laten schieten. De olifant natuurlijk moddervet en lelijk (terwijl échte olifanten plaatjes zijn) worden in de lucht gevlogen en komen zo op Lelies (die groene platte dingen in een vijver) terecht.

Nu vind ik het super oneerlijk dat je NOOIT een prijs wint hiermee, en ken ook geen andere mensen die hiermee een prijs hebben gewonnen. Elke keer als ik de kans krijg om een olifant af te schieten naar de vijver krijg ik een lullige 5-tal sms’jes, nou boe-hoe spannend hoor, wat een prijs!

* Verder niks mis met T-mobile, behalve dat je in het poldergat waar ik woon geen bereik hebt.

Gewenste Oplossing:

Door óf mij de hoofdprijs te gunnen, of deze hele bedriegerij te stoppen!

Alle klachten die gemeld zijn door w.v.