Klacht: Super slechte EA service

op 22 juli 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jullie hebben de slechtste internet service ooit. Ik heb zelf 350 MBps internetverbinding. En nog haperd elk potje bij fifa als de motherfucker. En dit probleem ia al ongeveer sinds jullie bestaan. Dus kutt EA zorg dat het niet meer haperd want dit begint aardig op me zenuwen te werken.

Gewenste Oplossing:

Als een fifa potje niet meer haperd. Wegvallen kan eens voorkomen maar noet dat het hele potje om de 5 seconde stil ligt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Younes123