Klacht: straatverlichting nog steeds defect

op 11 mei 2016 over Gemeente Haarlem in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb nu al een paar keer bij de gemeente melding gemaakt dat de straatverlichting het niet doet. De laatste keer kreeg ik te horen dat de lampen verwisseld werden in de gemeente Haarlem. Dat klopt maandag zijn de lampen vervangen in de van Marumstraat alleen de lantaarnpaal bij mijn huis doet het nog steeds niet.Het is paal 7-508 bij van marumstraat 36. Hoop dat er nu eindelijk eens wat aan gedaan word

Gewenste Oplossing:

als de lantaarnpaal het weer doet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente Haarlem

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente Haarlem nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door maakt niet uit .