Klacht: straat -traotoar niet schoon.

op 26 juni 2017 over Gemeente Den Haag in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bijna drie maand geleden voor laatste keer gezien gemeente personeel straat schoonmaken .Ik wil klacht doen dat niemand meer kom niet straat schoon houden. Op de traotoaren hebben te viel hrasten gooien en ook andere dn.Onder de onze ramen, naast onze ramen hebben echt groot hrasten en daar honden plassen en soms poepen en daarna stink en wij kunnen niet ramen te openen voor fresch lucht te nemen .Schoonheid is altijd belangrijk en wij willen a.u.b straat altijd schoon houden a.u.b. { onze straat is Volendamlaan 2 t/m 18 te Den Haag. ]

Gewenste Oplossing:

als onze straat schoon houden dan ik blijft tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente Den Haag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente Den Haag nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pakize Ali