Klacht: Stopzetten Voordelengids

op 03 oktober 2016 over voordelengids in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een aantal jaar geleden aangesproken door een verkoopster op straat. Na lang overleg toch akkoord gegaan met de voordelengids want ze zouden je immens hoge kortingen aanbieden en daarnaast was het simpel en makkelijk op te zeggen. Nou van alles is dus niks waar. Ik probeer al een aantal jaar het stop te zetten, na frustraties leg ik het neer en denk ik: ‘pak het volgende maand wel weer op’ maar dat vergeet je dus. Nu ligt er weer een factuur van de voordelengids terwijl ik nog NOOIT iets bij ze gekocht heb en al die tijd het al probeer stop te zetten.

Gewenste Oplossing:

Als deze oplichters mijn voordelengids stopzetten en het mooiste zou zijn al het geld van de afgelopen jaren terugstorten aangezien ik al die tijd al probeer dit voor elkaar te krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over voordelengids

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over voordelengids nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hazimbajric