Klacht: Stoppen met dreigmails

op 26 juni 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs de pagina ban afslankrongen bezocht. Wilde in eerste.instantie de pillen maar brak toch mijn betaling af omdat ik de reviuews op google ging lezen. Helaas krijg ik nu mails met laatste betaal mogelijkheid ect terwijl ik niks bevestigt of ontvangen heb. Bellen helpt niet eerst wachtende in de rij maar na een uur nog niemand
Facebook messenger geen antwoord dus hoe kan ik in vredesnaam in contact komen. Weet iemand waar ik terrecht kan om mijn recht te halen?

Gewenste Oplossing:

Dat hun kappen met het sreigen van de consument maar gewoon normaal je product verkopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jessica hakkens