Klacht: Stilzwijgende verlenging

op 04 mei 2017 over Kamernet in de categorie Makelaars

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs een premium abonnement voor bepaalde tijd (een maand) afgesloten bij Kamernet. Helaas is dit abonnement stilzwijgend verlengd waardoor ik nu moet betalen voor een abonnement wat ik niet gebruik a 30 euro. Kamernet dreigt nu deze kosten te verhogen naar 40 euro als ik niet betaal. Jammer dat Kamernet op deze manier veel mensen geld afhandig maakt. Ik vermoed dat veel mensen pas doorhebben dat het om een automatische verlenging gaat (zoals Kamernet zegt) wanneer zij zien dat er via automatische incasso geld is afgeschreven.

Gewenste Oplossing:

Tevreden als de 'betalingsverplichting' vervalt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kamernet over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Kamernet in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Annelies20