Klacht: Stem bij ondertiteling

op 04 april 2020 over NPO in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een waanzin die stem bij de ondertiteling. Er wordt in eerste instantie gesproken over een gebarentolk maar die zie je eigenlijk maar zelden of nooit. Iemand die doof is kan hier wel wat aan hebben maar kan over het algemeen ook de ondertiteling lezen. Welke zin heeft die vervelende stem er dan nog bij en wordt ook diverse foutief uitgesproken wat wat er nu eigenlijk staat. Grote waanzin dus die stem en zeer irritant. Ik zeg wel eens tegen mijn vrouw van ik ga maar na bed want wordt doodziek van die vervelende stem. Wie je er ook over spreekt, neem maar van mij aan dat 90% van de kijkers er net zo over denkt. Doe hier alsjeblieft wat aan want zo is televisie kijken niet leuk meer.

Gewenste Oplossing:

Als u deze nare stem hebt verwijderd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NPO

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NPO nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]