Klacht: Stankoverlast in (gesloten) portiek

op 31 augustus 2016 over Havensteder in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Stankoverlast in het (gesloten) portiek Waarschijnlijk een kapotte riolering onder het plateau onderaan de trap. Soms zo erg dat als ik vanuit mijn slaapkamer, mijn woonkamer / keuken ’s morgens inkom, ik gewoon moet kokhalzen van de lucht die IN mijn huis hangt. Er zijn een aantal keren mensen wezen kijken, maar zij weten niet echt waar het probleem vandaan komt. (zeggen ze) Het kan ook een ventilatie probleem op het dak zijn, werd er gezegd (niet dus) De kruipruimte in het portiek is droog, dus dat is het ook niet. Vervolgens hoor je maanden niets en zie je ook niemand. Er is op 15 augustus weer iemand van de RRS geweest die bij de buurman van Laanzichtstraat nummer 70, ikzelf woon op nummer 58, buiten de grond heeft opengemaakt en daar was ook geen probleem zeiden ze. Ik heb even met deze meneer staan praten en hij liet mij zien dat hij de buis die de muur in ging, richting het gesloten plateau (onderaan de trap dus) gewoon heen en weer kon schuiven. Waar zit deze buis dan in Godsnaam NIET op aangesloten??? M.i. is dit dus waarschijnlijk een “te kostbare” zaak om onder de kruipruimte of waar dan ook de muur of vloer een stuk weg te hakken om te kijken of daar de lekkage in een rioolbuis zit. Ikzelf heb gisteren d.d. 30-08-2016 wederom gebeld naar Havensteder met deze klacht en de dame van Havensteder vertelde mij dat RRS idd was geweest maar dat deze zaak “afgehandeld was”!!!! Dus een NIET opgelost probleem, wordt wederom “NIET AFGEHANDELD”, maar wel de huur iedere keer verhogen en zo min mogelijk onderhoud plegen aan de woningen. Ik vind dit een schandalige zaak. Ook werd mij gisteren verteld dat ik teruggebeld zou worden door iemand van onderhoud. Ook nog niet gebeurd!!! Is dit een kwestie van vingertje wijzen naar elkaar, zo van, wie is er verantwoordelijk voor dit probleem. Ik mag toch wel enig woongenot verwachten voor de hoge huurprijzen vandaag de dag?
Ik ga maar weer een keer bellen, maar ik ben bang dat dit weinig uithaalt. Bouw en woningtoezicht kunnen misschien meer voor ons doen of de huurcommissie. Erg vermoeiend allemaal.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik gehoord wordt en serieus genomen wordt en er daadwerkelijk iets aan dit vreselijke stankprobleem wordt gedaan en ik niet steeds met een kluitje in het riet wordt gestuurd en er weer maanden overheen gaan waarin er weer niets gebeurd, maar dat er actie ondernomen wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havensteder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havensteder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SellieCilia