Klacht: SPOED PAKKETJE NIET ONTVANGEN

op 16 mei 2020 over Go Parcel in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week zaterdag, 9 mei zou ik een pakketje ontvangen waar best veel spoed achter zit. Dit pakketje betreft mijn gezondheid. Van allerlei andere postbedrijven krijg ik gewoon al mijn bestelde pakketten binnen behalve die van Go Parcel. Iedere keer werd er vermeld dat de bewoners niet thuis waren maar het is een brievenbuspakketje????? Daarna heb ik na vele pogingen aangeven dit pakketje af te laten leveren bij een Pickup point, staat er ook dat mijn pakketje klaar ligt, sta ik daar…. geen pakketje te vinden. Vind dit echt heel bizar.

Gewenste Oplossing:

Als het bedrijf gewoon moeite gaat doen om de pakketten op tijd te leveren op de beloofde datum.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Go Parcel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Go Parcel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mgmbeets