Klacht: Speler niet gekregen maar wel gekocht

op 28 april 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde een team kopen ( heb geen team alles verkocht ) wil een nieuwe team kopen ik zag Reus voor 40.000 staan ik had 58.000 ik wil om reus een team bouwen had al op futhead een team gemaakt ik koop Reus maar ik krijg hem niet en mijn geld is weg. 3x weg uit ultimate team niks gekregen volglijst gekeken ook niet in mijn club daar is hij ook niet maar de coins zijn wel weg. ( ik heb geen foto omdat ik niet op de ea webb app kan omdat ik net afgemeld benn van de ps4 )

Gewenste Oplossing:

Als ik Reus terug krijg of ik 40.000 muntjes krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kev009