Klacht: Spel werkt niet meer

op 04 juni 2018 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al 6 maand het spel GTA die werkte de eerste 5 maand wel. Nu inneens niet meer bij mijn vrienden werkt het wel. het is ook nog eens frustrerend want ik heb het spel via de microsoft store op de xbox one betaald en gedownload. Ik heb vannalles geprobeerd mijn console te resetten op bedrijfs modus IP veranderd en noem maar op niets werkte. De spel start op met de 3 hoofdrol figuren en dan stuurt die mij terug naar mijn start menu van mijn xbox.

Gewenste Oplossing:

Ofterwijl als de spel gemaakt kan worden of als ik mijn geld terug kan krijgen van het spel en de shark aankopingen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DMBUGBEARGNOLL