Klacht: spaarkaart tapas set

op 25 april 2017 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week vrijdag 21 april wilde ik nog enkele spaarkaarten inleveren voor de tapas set. Ik wilde graag de hele set compleet voor 12 personen. Nu had ik nog 5 grote borden nodig. Tot mijn grote schrik vertelde de werknemer dat de laatste doos met borden allemaal gebroken waren en mij niet verder kon helpen. U kunt begrijpen dat ik een grote investering heb gedaan en nu is mijn vraag kan ik via jullie de set nog aanvullen met de 5 grote borden? Ik hoor van jullie.

Gewenste Oplossing:

Dit is geen klacht maar een vraag ik ben heel tevreden over het winkelen in de Coop Hollum Ameland

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Loes Metz