Klacht: Sorry deze spelers is al verkocht

op 29 september 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke keer als ik een speler koop op fifa 18 komt er in beeld:’sorry deze spelers is al verkocht’. Maar dan is de speler niet door iemand anders maar door mij zelf gekocht. Maar hij komt pas in mijn club als ik ultimate team afsluiten en op nieuw opstart. Dit kost niet alleen veel extra tijd maar hierdoor kan ik ook niet mijn’welkom bij fut doelstellingen voltooien’. Ik vind dit persoonlijk heel hinderlijk zou iemand mij kunnen helpen.

Gewenste Oplossing:

Fifa 18 ziet er voor de rest heel mooi uit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Quirijn 123