Klacht: sorbetmaker uitbreiding van adaptachef

op 28 augustus 2017 over Tupperware in de categorie Handelsondernemeing

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De adaptachef hakmolen die ik als een van de eerste heb aangekocht blijkt niet compatibel met de sorbetmaker uitbreiding daar de eerste een rubberen ring hadden ipv een metalen. Dit werd niet vermeld in de folder dat men moest opletten als men één van de eerste types had. Nu word ik gestraft omdat ik als één van de eerste die kocht want op de latere versie staat die metalen ring wel. De sorbetmaker wordt wel als onderdeel apart verkocht dan vind ik dat die vermelding er had moeten zijn en ik vind het een schande dat ik nu een onderdeel zou moeten kopen om dat te doen passen!

Gewenste Oplossing:

Gratis vervanging van mijn onderdeel met rubberen ring!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tupperware

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tupperware nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patrick Heyens