Klacht: Sony Xperia Z5 compact waardeloos toestel

op 28 april 2017 over Sony Xperia in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds December 2016 de zeer ongelukkige eigenaar van een Sony Xperia Z5 compact. Na een maand al defect: zo heet geworden dat de telefoon uitschakelde en nooit meer aan ging. Na reparatie laat de kitrand rond het scherm los en zie ik een vlek in beeld. Ik mag de telefoon weer opsturen en ben hem dan weer 2 weken kwijt en krijg hem leeg terug. Echt een geweldige service op een telefoon van bijna € 500,- die het nog nog nooit gedaan heeft. Een service gericht bedrijf zou zijn klanten helpen met bijvoorbeeld een nieuwe wel werkende telefoon. Maar nee Sony niet: de klant is totaal onbelangrijk. Gelukkig zijn er andere fabrikanten die wel snappen wat service is. Voor mij gelijk de eerste en tevens laatste Sony !! Ik raad alle lezers van dit bericht aan: koop NOOIT een Sony smartphone !!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een nieuw werkend toestel krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sony Xperia over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Edje1993