Klacht: sms berekend zonder dat ik toestemming heb gegeven

op 22 juni 2016 over Overige websites in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK heb een abonnement van tmobile alleen belminuten .kreeg opeens een hoge rekening toegestuurd. en heb gelijk naar tmobile gebeld blijkt dat ik een sms dienst heb geactiveerd zonder dat ik toestemming heb gegeven. Dit vind ik heel raar Maar goed ik wil er van af en weet niet waar ik terecht kan om dit op te lossen, bij tmobile hebben ze de sms dienst uitgeschakelt per direct anders lopen de kosten maar op.Nu wil ik mijn geld terug die ze onterecht hebben ontvangen gaat om een bedrag van 109 euro in totaal en dit kan ik niet betalen.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat dit kan worden opgelost dan pas ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Overige websites

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Overige websites nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nabilael