Klacht: Smart tv stuk

op 02 mei 2016 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 jaar geleden kochten we een smart tv 599 euro. Sinds een week een zwarte vlek in het midden. Ik bel de winkel en wat blijkt tv is kapot onherstelbaar … hallo? 2 jaar oud. Ik hoorde dat er intussen 3 tv kapot waren van dezelfde leeftijd. We moeten ook sparen voor een degelijke tv en dan dit…. ongelooflijk. Net buiten garantie dus gooi ze maar op de afvalberg en koop u een nieuwe. Precies of dat zo simpel is.

Gewenste Oplossing:

Ik vind als er zoveel klachten zijn lg een mooie tegemoetkoming kan doen. Ik deed niks fout dat was er opeens dus ligt dit niet bij mij. Graag dus een tegemoetkoming

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Silvia1975