Klacht: Smaak anders en minder kracht

Rolala1961 op 11 september 2021 over Coca-Cola in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De nieuwe cola zero sugar is Lang niet zo lekker als de oude. De smaak is erg chemisch zoals andere suikervrije cola en er zit veel minder kracht op. Ik heb overal de oude cola zero sugar gekocht en ben deze goed aan het vergelijken. De smaak is echt minder lekker dus ga ik deze niet meer kopen. Erg jammer dat dit gebeurd is.

Gewenste Oplossing:

Ik zou gewoon de oude weer terug willen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Coca-Cola

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Coca-Cola nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rolala1961