Klacht: Slotafleveringen De 12 van Oldenburg : gemene streek

op 15 juni 2018 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

27 mei , tijdens de uitzending komt in beeld dat de de laatste 2 afleveringen zondag 3 juni om 20.00 zullen worden uitgezonden. Videorecorder opnieuw geprogrammeerd. Na 2 weken vakantie kijk ik terug… wordt om 20.00 een oude afl. van de Jongens tegen de Meisjes uitgezonden, gevolgd door De 12.. EN MIS IK DUS DE LAATSTE 30 MINUTEN.
OPNAME VAN 20.00 – 22.30 INGESTELD. IK VIND DIT EEN ROTSTREEK. START 20,00U? RTL ONBETROUWBAAR

Gewenste Oplossing:

Hethaling van die 2 laatste afleveringen op 1 van de RTL zenders. Met duudelijke aankondigingen vooraf. PLEASE

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door IWAN19731974