Klacht: slechte tabak

op 10 augustus 2017 over philip morris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik koop elke week 1pot lm maar daar ga ik mee stoppen wat een slechte tabak is dat geworden grove stukken vieze zwarte stukjes erin wat het ook is kruidnagel? of iets anders het is gewoon een slechte zaak

Gewenste Oplossing:

dat er goed naar gekeken word en dat het opgelost word misschien een vergoeding ik koop voorlopig geen lm meer niet eerder dat ik van u een bericht heb gekregen wat u er aan gaat doen of dat het is opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over philip morris

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over philip morris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Doenja1967