Klacht: Slechte service BK Amsterdam Zuidoost

op 29 juli 2017 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 28 juli had ik bij burger king vestiging amsterdam zuidoost (nabij amc), 2 menu’s besteld. De chicken royale was goed alleen patat was zo zoutig dat onze lippen branden. Gewoon vies! Ik bracht alle patat terug en vroeg hun om het te proeven, personeel keek me aan en gaf geen reactie. Medewerker pakte het dienblad en gooide alles in de prullenbak met een arrogant gezicht. Ze konden geen woord uitbrengen…

Gewenste Oplossing:

Personeel manieren leren
Nederlands leren
De tent schoonhouden
Iemand van keuring moet langskomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nl007