Klacht: Slechte service, bank met vlekken

op 11 september 2018 over Chateau d Ax in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een witte hoekbank gehaald bij dit bedrijf voor paar duizend euro’s en ik krijg een bank geleverd met vlekken. Er is vervolgens een bedrijf langs geweest om dit te bekijken, dit kon niet weggehaald worden. Vervolgens is er nooit meer contact met me opgenomen. Constant moest ik zelf bellen en elke keer krijg ik een ander verhaal te horen. Tot slot zit ik nu nog steeds met een bank met vlekken. en daarvoor heb ik paar duizend euro’s betaald? BELACHELIJK

Gewenste Oplossing:

Als ze contact met me opnemen met een redelijke oplossing. Of mn geld terug of een nieuwe bank met vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Chateau d Ax over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Chateau d Ax in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Atrieu