Klacht: SLECHTE SERVICE!!!!!!

op 11 juli 2012 over NavAudio in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

het is al bijna een maand, en ik heb mijn producten nog niet ontvangen. Ze antwoorden ook niet op mijn mails! Door hen ben ik niet op vakantie kunnen gaan!! Dagen lang heb ik het product afgewacht , maar neen !!! Geen levering! Ik heb meer dan 10 mails verzonden waarop ik 2 mails heb ontvagen!! Al 2 keer opgebeld!! En neen, niets ontvangen!!!

Gewenste Oplossing:

İk wil zo vlug mogelijk mijn geld terug!! Liefst ook met een vergoeding!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door NavAudio in behandeling genomen

NavAudio

Heeft op 19 juli 2012 om 00:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

De klacht is opgelost door het geld te crediteren, wel zijn wij telefonisch bereikbaar op 2 nummers zie website +de email klantenservice@navaudio.nl dat u geen reactie krijgt moet betekenen dat er wellicht iets fout is gegaan?

Echter is het volledige bedrag gecrediteerd, tevens is er contact geweest dat dit product tijdelijk niet leverbaar is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van NavAudio beoordeeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat NavAudio een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door kilinc