Klacht: slechte service

op 29 augustus 2017 over Computeroutlet.nl in de categorie Internetshops - Computers en accessoires

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een pc bij computer outlet gekocht 20/06/2017eerst duurde het weken voor hij kwam na heel veel bellen kreeg de pc thuis was er geen windows op gezet dus zwart beeld de eigenaar Arnold gebeld die zij terug sturen oké weer 3 weken op gewacht kreeg ik eindelijk een andere pc thuis gestuurd op 10/08/2017binnen na 2 weken doorgebrand ik bellen en bellen ze nemen gewoon niet op ik heb een half jaar garantie er op maar ze doen niks gewoon zo slechte service ze beloven van alles maar doen er niks aan

Gewenste Oplossing:

ik ben helemaal niet tevreden vind dit zo minderwaardig van hen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Computeroutlet.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Computeroutlet.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mispoessje