Klacht: Slechte service

op 25 augustus 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had al klacht ingediend,ivm mail die ik steeds kreeg voor betaling . Nu heb ik terug mail gehad dat ik moet betalen of het gaat naar gerechtsdeurwaarder . Ik vraag mij af of ze dit wel kunnen eisen ook al heb je het produkt geannuleerd ? Heb al verschillende malen bericht gestuurd via messenger ,daar staat dat ze binnen het uur reageren ,tot op heden nog niets . Heb het betaald om geen misserie te krijgen ,zelfs daarvan hoor ik niets meer. Om iets te betalen zijn ze rap maar de verdere service trekt op niks . Kunnen jullie dit verder voor mij uitzoeken ? Mvg Conny

Gewenste Oplossing:

Dat ze reageren als ik iets stuur

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Conny Vdw