Klacht: Slechte schrijver, teksten zijn copypaste

op 07 juli 2021 over Smaak Media in de categorie Algemeen, Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

R van Smaak Media heeft recentelijk een grote opdracht voor mij uitgevoerd. Aangezien R wegens Privé omstandigheden aandrong op een snelle betaling. Ontdekte ik pas na betaling dat meer dat de helft van de teksten copy paste werk waren. Er werd mij weken lang beloofd dat dit werd gerectificeerd. Inmiddels een kleine 3 maanden verder en elke vorm van communicatie wordt genegeerd.

Gewenste Oplossing:

Dat 60% van het betaalde bedrag wordt terugbetaald. Aangezien deze teksten copy paste zijn en niet uniek geschreven als afgesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Smaak Media nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Los dit op a.u.b