Klacht: Slechte nieuwe website

op 13 mei 2020 over NPO in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ineens heeft de NPO een vernieuwde website. De player is totaal anders. Veel functionaliteit is verdwenen. De nieuwe speler vult het hele browservenster, en als een programma afgelopen is, is ook het knopje om fullscreen uit te zetten verdwenen. Ik heb bij de NPO meermalen verzocht om een link in de site te plaatsen naar de oude layout zodat je ieg kunt kiezen. NPO weigert dit. Ondanks dat het de publieke omroep is, trekken ze zich van het publiek niets aan. Ik hoop dat er bij NPO snel iemand wakker wordt, en de slechte vernieuwing terugdraait.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik ook voor de oude layout kan kiezen, of wanneer deze slechte vernieuwing wordt teruggedraaid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NPO

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NPO nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jas76