Klacht: Slechte klantenservice

op 14 januari 2014 over Free Record Shop in de categorie CD- en DVD winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kwam bij de free record shop en ik wou graag een Selena Gomez CD dus ik vroeg vriendelijk ” hebben jullie stars dance van selena gomez” toen antwoordde een medewerker van de free record shop “nee die hebben wij niet meer op voorraad” ik vroeg “waar neer is de CD weer op voorraad?” de medewerker zei weer “weet ik veel, kijk anders maar op marktplaats, niet zo zeuren” en toen ging ik maar weg uit de free record shop

Gewenste Oplossing:

als hij niet zo onaardig deed en wat klantvriendelijker deed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Free Record Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Free Record Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door doglover