Klacht: Slechte internetverbinding

op 23 juni 2016 over Osmozis (WiFiCamping) in de categorie Vaste Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik betaal 40 € per maand maar krijg maar de helft van de tijd verbinding. Als ik een game zit te spelen krijg ik minimaal 5 x per uur een melding dat de internetverbinding is uitgevallen of slecht is. Ik zit op minder dan 80 mtr van een hotspot en of ik buiten of binnen zit het maakt niet uit. Ik had gehoopt dat er na de klachten van vorig jaar iets aan gedaan zou zijn maar nee. Voor volgend jaar zoek ik een andere oplossing, nu kan ik geen kant op. Bedankt Osmozis voor de slechte service

Gewenste Oplossing:

Als ik een internetverbinding zonder problemen krijg maar dat zal wel niet lukken, vorig jaar ook al diverse klachten van mensen gehoord.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Osmozis (WiFiCamping)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Osmozis (WiFiCamping) over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Osmozis (WiFiCamping) nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Venbonth