Klacht: slechte banden

op 06 oktober 2015 over Bebeqo in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

december 2014 heb ik van mijn schoon ouders de onyx 3in1 kinderwagen gekregen wij zijn deze gaan gebruiken vanaf 25 mij. we zijn zeer te vreden over het gebruiks comfort van de wagen het enigste waar ik zeer in te leur gesteld ben zijn de banden deze heb ik vorige week moeten vervangen omdat deze comleet versleten waren.binnen 4 maanden vind ik dit erg snel bij gewoon gebruik . de vezels aan de binnenkant van de band waren al versleten

Gewenste Oplossing:

een vergoeding voor de nieuw gekochte banden

Bericht van Bebeqo

2 jaren geleden - Beste Priscilla Voor uw klachten kunt u mailen naar info@bebeqo.com, wij kunnen u verder helpen. Graag verwachten wij een email van u

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Bebeqo in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bebeqo een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bebeqo

Heeft op 14 april 2017 om 11:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

.
.
.
.
.
.

Alle klachten die gemeld zijn door pris07