Klacht: Slecht praten over kerken

op 26 juli 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het niet kunnen als n ” deskundige ” van boulevard over n onderwerp van Justin Bieber die zich in de kerk verdiept… een persoonlijke mening geeft hoe hij over kerken denkt… en dat hij het helemaal benauwd er van krijgt. Dat is een persoonlijke emotie van de presentator en heeft niets met het nieuws te maken. Ik vind dat hij daar christelijke mensen en kerken en nog met name Hillsong church daarmee belachelijk maakt. Ik vind dat respectloos ook over het feit dat transgenders daar niet welkom zijn. Dat heeft niets meer met Justin Bieber te maken… ik vind dat helaas erg onprofessioneel….

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ze er iets van leren en opletten wat ze zeggen over mensen die gelovig zijn of naar de kerk gaan. Dat kan toch niet in deze tijd. En zeker niet in de positie van een presentator...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 1956 Free