Klacht: Slecht gameadviseurs en klantenservice

op 01 februari 2014 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enkel tijden terug heb ik problemen gehad tijdens het spelen van fifa 14 ultimate-team.Logde uit van zelf en toen ik terug kwam miste ik alleen diego costa(if).Contact opgenomen met ea aanvraag naar de studio gemaakt.1 Week later bericht gekregen van niks geconstateerd contact opgenomen weer en zo slecht behandeld net als of ik gek ben en het probleem aan mij licht.

Gewenste Oplossing:

Betere behandeling en ook even de klant de woord laten doen en uitspreken, ik wil gewoon waar ik recht op heb en mijn speler terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yazf03