Klacht: Slecht bereik 3G met T-Mobile

op 16 juli 2012 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb met mijn smartphone (Blackberry Bold 9700) slecht 3G-bereik. Het gaat om 2 locaties: thuis en op het strand in Bloemendaal/Zandvoort, waar ik een huisje heb. Ik heb deze smartphone nu bijna 2 jaar en toen ik deze kocht bij T-Mobile wisten ze dat de mast net iets te ver weg stond om thuis goede dekking te hebben. Daar is mij niets over verteld. Ik ben er zelf achter gekomen. Ook op het strand, waar ik vaak ben omdat ik daar een vakantiehuisje heb, is het bereik dramatisch! Ik heb er al diverse keren over geklaagd, maar tot op heden is het bereik niet verbeterd. Ik vind het een slechte zaak dat zo’n grote telecomprovider niet voor goede dekking kan zorgen!

Gewenste Oplossing:

Dekking/bereik verbeteren!

Alle klachten die gemeld zijn door SRBrand