Klacht: slecht aangeven parkeerzone vergunninghouders

op 30 december 2017 over Gemeente Alkmaar in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik woon sinds kort in de buurt oud overdie – Catsstraat.

mijn visites hebben al twee maal een parkeer bekeuring van 82,60 euro gekregen, het is ontzettend onduidelijk aangegeven dat er alleen geparkeerd mag worden door vergunninghouders. alleen als je de buurt inrijd staat er een bord maar door de drukke verkeersituatie zien de meeste dat bord niet. verder staat nergens iets aangegeven.
Om dit te voorkomen heb ik Key2park genomen, maar 2e kerstdag ging het toch nog mis de visites kwamen bij ons in huis waarna ik gelijk hun auto heb ingevoerd maar bleek te laat zij hadden om 15.00 uur een bekeuring en ik had om 15.11 de parkeeraktie geactiveerd, te laat dus.
Volgens mij weten de handhavers van de gemeente dit dus kunne ze altijd flinke boetes uitschrijven aan niets vermoedende parkeerders.

Gewenste Oplossing:

als er duidelijk op iedere straathoek of lantaarnpaal wordt aangegeven LET OP dit gebied allen bestemd is voor vergunninghouders.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Gemeente Alkmaar over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door jan.schoo