Klacht: Site weg door onduidelijkheid met betalen……

op 02 oktober 2016 over Strato in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Strato,

Wat ik niet begrijp, is dat ik bij allerlei andere bedrijven, ook duitse, gewoon automatische incasso in kan stellen en mijn rekeningnummer kan opgeven, en er is geen probleem. Bij u is dat niet mogelijk, met als gevolg, dat ik nu voor de zoveelste keer niet bereikbaar ben, dat houdt dus in, dat ik geen klanten kan aannemen, en dus geen inkomsten heb.

Het zou dus fijn zijn, als dit zo spoedig mogelijk opgelost wordt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer mijn contract per direct beeindigt wordt. Ik wil niet meer met ze samenwerken.

Reactie van de melder van de klacht Sander Postma

1 week geleden - Komt stratonog met een antwoord??

Alle klachten die gemeld zijn door Sander Postma