Klacht: Site weg door onduidelijkheid met betalen……

op 02 oktober 2016 over Strato in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Strato,

Wat ik niet begrijp, is dat ik bij allerlei andere bedrijven, ook duitse, gewoon automatische incasso in kan stellen en mijn rekeningnummer kan opgeven, en er is geen probleem. Bij u is dat niet mogelijk, met als gevolg, dat ik nu voor de zoveelste keer niet bereikbaar ben, dat houdt dus in, dat ik geen klanten kan aannemen, en dus geen inkomsten heb.

Het zou dus fijn zijn, als dit zo spoedig mogelijk opgelost wordt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer mijn contract per direct beeindigt wordt. Ik wil niet meer met ze samenwerken.

Reactie van de melder van de klacht Sander Postma

1 jaar geleden - Komt stratonog met een antwoord??

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Strato in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Strato een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Strato

Heeft op 02 november 2016 om 13:05 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Sander, excuus voor het late bericht. Je kunt ons altijd bellen op +31 20 7038232 van Ma-Vr 8:30 - 19:30, dat gaat een stuk sneller. Ik zie op dit moment geen openstaande facturen of blokkades. Waarom een afboeking niet lukt, kun je het beste bij je bank navragen, zij zullen een reden hebben waarom de afboeking geweigerd is, ik kna dat helaas niet zien. Je contract kun je zelf opzeggen in je klantenlogin. Fijne dag!

Alle klachten die gemeld zijn door Sander Postma