Klacht: sigaret smaakt niet meer

op 24 december 2017 over Peter Stuyvesant in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook altijd Styvensant maar heb nu al 7 pakjes geprobeerd smaakt niet meer , wat heeft u gedaan , ik wil gewoon mijn geld terug en nog van u een fatsoenlijke slof sigaretten die ik dan graag betaal maar dit valt niet te roken, wat heeft u er mee gedaan , ik rook dit merk zolang ik rook en ben vlg jaar 65 jaar , doe er wat aan

Gewenste Oplossing:

Als ik een schade vergoeding krijg met de juiste sigaretten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Peter Stuyvesant

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Peter Stuyvesant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joke ter Braak