Klacht: Showvarkens bij farmville 2

op 27 april 2017 over Zynga in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Laatst is er een nieuw onderdeel in farmville 2 bijgekomen, namelijk de showvarkens. Ik heb het spel al geüpdated, maar ik kan de showvarkens nog steeds niet gebruiken. Ik zit op niveau 59 dus ik zou ze wel moeten hebben. Ik weet niet wat ik hier nog aan kan doen.

Gewenste Oplossing:

Als ik de showvarkens wel kan gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zynga

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zynga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mm94