Klacht: shownieuws voor utopia

op 30 januari 2014 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waarom wordt elke dag voordat Utopia begint, het nieuws over utopia verteld, terwijl de aflevering op tv nog niet eens is uitgezonden! Ik was benieuwd wie eruit zou worden gestemd, maar ik hoef de aflevering van vandaag al niet meer te kijken, aangezien Jim Bakkum het alvast fijn vertelde…

Gewenste Oplossing:

Shownieuws geen utopia nieuws laten vertellen voordat de betreffende aflevering op tv is uitgezonden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ZoeBerntsen