Klacht: shell incasso via fleetcor tegen meer als 10% kosten

op 04 juni 2016 over Shell in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

shell heeft zijn klanten bestand verkocht aan Fleetcor, als je nu voor 98.71 euro diesel tankt moet je 108.27 euro op de faktuur betalen, daarnaast betaal je nog paskosten per maand en admin. kosten.
Als drukke ZZP er heb je dat in het begin niet in de gaten maar eenmaal attent erop gemaakt is het gewoon zakkenrollarij ! Andere pomphouders berekenen al deze kosten niet en je kan gewoon ca 1500 euro per jaar besparen door elders te gaan tanken zie;
https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/11-04-2016/shell-tankpas/

Gewenste Oplossing:

ik vind het niet eerlijk dat als ik voor 98,71 euro tank dat ik 108.27 moet betalen aan FLEETCOR , Ik wil wel paskosten en admin. kosten betalen maar de opslag van 10% op de tankbon riekt naar diefstal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door trol010