Klacht: Service en klantvriendelijkheid

op 11 september 2016 over Yori Meubels in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De site is al een aantal maanden onbereikbaar. Heb contact genomen met hen via Facebook. Ik vraag afmetingen die ik toen ook heb doorgekregen. Omdat ik niet dadelijk een bestelling plaatste reageerde hij “ga ervan uit dat je geen intresse hebt”. Ben niet vanplan om hier ooit nog een bestelling te plaatsen of te informeren.

Gewenste Oplossing:

Nooit

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Yori Meubels over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Yori Meubels in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Saarag