Klacht: Server problemen

SmokeyMadMax op 19 oktober 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn naam online is SmokeyMadMax ….ik krijg heel veel server disconect terwijl ik mijn storage probeer te vullen. ?.Dus elke keer 20000 kwijt dit is zeker al meer dan 25 keer gebeurt bij mij en mijn Internet werkt perfect ….servers van gta5 sunken Big time als dit zo doorgaat koop ik nooit nog een spel van rockstar, ,

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas echt tevreden als ik al m mi je verloren credit terugkrijg en dit probleem niet meer gebeurt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door