Klacht: Server EA

op 20 maart 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om te beginnen bij het begin de verbinding viel weg tijdens het spelen van de finale waar het 0-0 stond. Nu is het geval dat de vervinding weg viel ik speel over de kabel dus aan mij zal het niet liggen heb ziggo goed pakket. Ik heb verscheiden keren ingame aankopen gedaan. Dus ik verwacht al trouwe fifa speler compensatie.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht dat ze me of kwalificeren voor de weekend leaugeu of me compenseren met fifa points of coins. Ben dit echt zat. Bellen heeft geen zin want die mensen kunnen niks betekenen waardeloos.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Onbekend12345