Klacht: schoonmaken van trappenhuis.

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben al dikwijls gebeld en ook via mail dat het trappenhuis niet of weinig schoon gemaakt word het is smerig een ander woord heb ik er niet voor, de wijk beheerder heeft het ook gezien zei hij vanochtend. We willen compensatie want ik kan het geld beter over het balkon gooien. dus bij deze we willen geld terug, want het is echt een puinhoop beneden, hierboven hou ik zelf bij maar zo werkt het niet. We horen graag iets van jullie. Hartelijke groeten

Gewenste Oplossing:

Als het goed schoon gemaakt word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havensteder

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havensteder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ik heb geen klanten nr.JA van holstein