Klacht: Schoftig behandeld door medewerker

op 09 maart 2020 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist schandalig behandeld door een medewerker in venray. Ik vroeg om een beeschermset voor het skeeleren voor kinderen. De prijs had ik al gezien online. Ik krijg een set voor volwassenen en zeg al dat die niet hetzelfde is. Later bij de kassa wordt dat door deze onbeschofte medewerker ook bevestigd. Dus ik vraag m’n geld terug. Kan niet want de Manager was er niet. Na veel gesteggel een kids set besteld. Geen gegevens gevraagd van mij niks. Toen begon meneer te schreeuwen dat ik moeilijk deed. Nog nooit zoiets meegemaakt in een winkel. Dit was een oude man met bril en slechte tanden.

Gewenste Oplossing:

Als ik m'n product krijg en de rest terugbetaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEK nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sstramm