Klacht: Schoenen gingen van boven naar de zool scheuren

op 20 juli 2017 over Ecco in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Schoenen gingen van boven naar de zool scheuren ze waren nog geen 4 jaar oud en ook niet dag en nacht op gelopen , ze waren 150 euro wat ik normaal niet aan schoenen uit geef ik ben diep teleurgesteld en ik koop fortaan wel goedkopere schoenen !

Gewenste Oplossing:

Ik zou het niet weten .

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ecco

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ecco nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samenwerking