Klacht: Scheidegger komt belofte niet waar.

op 25 november 2016 over Scheidegger Opleidingen in de categorie Opleiding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

BBegonnen met de opleiding manager transport en logistiek niveau 4.
Beloofd was dat de lessen klassikaal konden worden gevolgd. Eerste module is dit gelukt. 2e module magazijn en voorraadbeheer werd aangeboden als zijnde klassikaal start 3 december te Utrecht. Na deze week zelf contact te hebben gezocht er achter gekomen dat deze optie vervalt. Nu is er voor deze en nog een optionele 3e module geen klassikale les beschikbaar. Nu zou ik om deze reden willen stoppen. Scheidegger wil wel alle gemaakte kosten doorberekenen aan mij van de eerste module en de volledige begeleiding, terwijl ik nu pas 2 lessen begeleiding heb gehad van de in totaal 6 lessen. Wat zijn mijn rechten en plichten in deze zaak?

Gewenste Oplossing:

Als ik ofwel schadeloos wordt gesteld of zeer riant in de kosten tegemoet gekomen word.
Ik heb hier namelijk niet voor gekozen.
Zij verzuimde de belofte na te komen en dit fatsoenlijk door te communiceren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Scheidegger Opleidingen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Scheidegger Opleidingen in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Hans200