Klacht: Schandalig hoe deze winkel met klanten omgaat

op 19 februari 2018 over Toemen Modelbouw in de categorie Modelbouw

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In december een bestelling gedaan die de volgende dag in huis zou zijn. Helaas is dit niet geleverd waarna ik heb verzocht om mijn geld terug te storten. Na meerdere keren te zijn langs geweest, gebeld en gemaild nog steeds geen cent gezien. Het blijft stil vanuit de kant van Toemen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Toemen Modelbouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Toemen Modelbouw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sjoerdtie