Klacht: schade aan woning bij montage HR++ glas

op 21 juli 2017 over Pluimers Isolatie BV in de categorie Klusbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pluimers Isolatie heeft na veel problemen met communicatie en onbehoorlijk handelen 5 stukken glas geleverd. Bij plaatsen hebben ze 3 beschadigingen aan plafond aangebracht en nogal ruim met kit bezig geweest op de muren. Ik werd direct door de monteur medegedeeld dat ik dat met aftersales moest afhandelen (monteur wist er dus vanaf). Vanwege tijdgebrek heb ik ze pas later kunnen informeren. Nu weten ze ineens niets meer van de schade en willen ze het niet vergoeden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het nog kleine openstaande bedrag niet meer betaald hoeft te worden (wat niet in verhouding staat tot de schade, maar goed: dan ben ik van ze af).

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pluimers Isolatie BV over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door woonaccent